Loading...

Evenimente

Rezoluția Forumului Tinerilor Profesioniști din sectorul justiției: 5 recomandări inovative

În contextul consolidării dialogului dintre cele trei profesii juridice, în cadrul Forumului Național al tinerilor profesioniști din sectorul justiției a fost adoptată o rezoluție adoptată de către 55 de tineri profesioniști, document ce conține recomandările acestora pentru realizarea viziunii strategice cu privire la statul de drept în Republica Moldova în anul 2030.

STEP UP – Youth Economic Empowerment

Pune corupția în reflectoare! Un eveniment despre și contra corupției

CNA Studențesc și membrii comunității „Acțiune pentru Justiție” te îndeamnă să devii mai informat despre fenomenul corupției (esența, cauzele și consecințele) și să te alături în mișcarea de a promova intoleranța față de corupție.

Membrii „Acțiune pentru Justiție” te invită la forumul „Democrație europeană în Republica Moldova”

Ești student și ești pasionat de Uniunea Europeană? Atunci membrii comunității „Acțiune pentru Justiție” te invită să fii parte a forumului „Democrație europeană în Republica Moldova”! Evenimentul va avea loc pe 1 mai.

Finala Competiției Naționale Diamond Challenge Moldova

Organizația INVENTO vă invită sâmbătă, 28 ianuarie 2017, la finala competiției naționale „Diamond Challenge Moldova”, la care vor fi desemnate echipele ce vor reprezenta R.Moldova în cadrul finalei celei mai mari competiții de antreprenoriat din lume dedicate liceenilor, ce va avea loc la Delaware, SUA.