În acest weekend, echipa Diamond Challenge Moldova a reînceput seria de instruiri, devenite deja tradiționale pentru participanții din cadrul competiției.

 

În cadrul sesiunii din acest weekend, participanții competiției Diamond Challenge Moldova s-au inițiat în lumea antreprenoriatului, au aflat mai multe despre cum pot soluționa o problemă din comunitate prin prisma unor idei fezabile de antreprenoriat social și au fost implicați în exerciții practice, alături de Sergiu Gurau, președinte Eco - Răzeni.
Pe parcursul a mai multor runde de instruiri, tinerii urmează să se familiarizeze cu termenii de costuri, profituri și venituri, să descopere mai multe despre cum pot crea interes în jurului produsului sau serviciului tău, utilizând cele mai noi metode și tehnici de marketing, vor învăța cum să întocmească concepte de afacere și cum tehnologiile informaționale pot contribui la dezvoltarea afacerii, dar și să întâlnească mai mulți antreprenori locali în cadrul unei ore de networking.
Readucem aminte că Diamond Challenge Moldova este o competiție internațională de antreprenoriat, destinată tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 - 18 ani (licee, colegii, școli profesionale, etc), cu spirit competitiv, ce au o idee de afacere și își doresc implementarea acesteia în practică. Acest proiect își propune să întrunească mai multe echipe de pe teritoriul întregii țări, a câte 2 - 4 membri, ghidați de un lider adult care vor avea ocazia să cunoască o abordare inovativă a domeniului de business, să consulte mentori avizaţi în diverse domenii și să dezvolte singuri o idee de afacere.

 

La sfârșit de competiție, cea mai bună idee de afacere va fi premiată cu $1000 și invitația de a merge la finala internațională a concursului Diamond Challenge, care are loc anual la Delaware, SUA.

 

 

Înscrierile pentru Diamond Challenge Moldova continuă!

Poți să îți înregistrezi echipa la www.diamondchallenge.org!

 

Tinerii care încă nu s-au înregistrat în competiție, de asemenea pot participa la sesiunile de instruiri. Te asigurăm, aici îți poți găsi co-echipierul și un potențial mentor. Te poți înregistra în prealabil aici.

Nu ezita să te aventurezi în cea mai tare competiție internațională de antreprenoriat destinată tinerilor cu vârsta 14 - 18 ani!

 

Mai multe detalii despre competiție găsești aici, pagina de Facebook Diamond Challenge Moldova, site-ul organizației INVENTO sau site-ul internațional al competiției.

 

 

Diamond Challenge Moldova este implementat de către A.O. INVENTO cu susținerea financiară a Universității Delaware – Horn Program in Entrepreneurship, în parteneriat cu Centrul pentru Tineri „MAIB studio Avanti”, JCI Chișinău, Peace Corps Moldova și  FLEX Moldova.