Loading...

Comunicate de presă

EduJust - Primul joc de educație juridică lansat în Moldova

Cum acționezi corect într-o situație care are consecințe juridice? Cine și cum te poate ajuta? Ce fel de drepturi ai? Acestea sunt întrebări la care tinerii sunt invitați să afle răspunsul prin joc, în format accesibil chiar de pe smartphone sau computer. În acest sens, INVENTO anunță lansarea aplicației EduJust în Moldova - platformă de educație juridică prin joc.

Un proiect ce are drept scop creșterea nivelului culturii juridice a persoanelor din categoriile social-vulnerabile și îmbunătățirea cooperării dintre mass-media și instituțiile din sistemul justiției, lansat de INVENTO

Un proiect ce are drept scop creșterea nivelului culturii juridice a persoanelor din categoriile social-vulnerabile și îmbunătățirea cooperării dintre mass-media și instituțiile din sistemul justiției, lansat de INVENTO, cu suportul Freedom House

Gestionarea eficientă a timpului abordată de către profesioniștii din sectorul justiției din 4 regiuni ale țării

Peste 70 de profesioniști din lanțul justiției la nivel local, din jurisdicția teritorială a instanțelor de judecată din Soroca, Cimișlia, Criuleni și Comrat au participat, în perioada 20 - 30 octombrie la primul curs de instruire modulară în domeniul managementului timpului.

Democrația începe cu tine: aplică la programul pentru tineri „Lider Comunitar”

În Moldova, ca și în întreaga lume, tinerii își doresc schimbare! Dacă faci în continuare ceea ce ai făcut întotdeauna, comunitatea va rămâne, ceea ce a fost întotdeauna. Totuși, anume TU POȚI să faci îmbunătățiri majore în localitatea ta.

Diamond Challenge Moldova revine cu o nouă provocare: se dă start celei de-a VIII-a ediții

Diamond Challenge Moldova este o competiție internațională de antreprenoriat, destinată liceenilor din clasele a 9 - 12-a (licee, colegii, școli profesionale) cu spirit competitiv, care au o idee de afacere și își doresc implementarea acesteia.