Dacă sunteți parte dintr-un birou de avocați sau aveți propriul cabinet, atunci, vă invităm să facem legea accesibilă pentru tinerii cu oportunități reduse. 

 

Suntem în căutarea profesioniștilor responsabili, cu înalt spirit civic, care sunt interesați să ofere cunoștințele și experiența lor pentru tinerii cu acces redus la justiție. În această toamnă, prin intermediul unui program outreach de asistență juridică, INVENTO va desfășura un program de asistență juridică primară, pro bono, pentru tinerii  din 10 localități ale țării

 

Organizația INVENTO va desfășura pentru profesioniștii implicați un program inițial de formare, cât și va asigura cheltuielile de transport, logistică și vizibilitate.

 

Acest program face parte din cadrul proiectului „Tinerii în siguranță - educație juridică pentru un mediu fără riscuri”, susținut prin grant de către Millenium DPI Partners și are drept scop promovarea educației juridice în rândul tinerilor din Republica Moldova. 

 

Profesioniștii interesați (avocați, avocați stagiari, juriști consultanți, etc.) de a se alătura programului, își pot manifesta interesul prin expedierea unui e-mail (format liber), cu indicarea datelor de contact și a funcției curente, la adresa comunicare.invento@gmail.compână la data de 7 iunie, 2020. 

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați la: comunicare.invento@gmail.com.

 


 Proiectul „Tinerii în siguranță - educație juridică pentru un mediu fără riscuri” este implementat de către INVENTO și face parte din cadrul Campaniei Naționale pentru o Justiție Sănătoasă